Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halfilé mézes-mustáros gombamártással

Halfilé mézes-mustáros gombamártással
Halfilé mézes-mustáros gombamártással
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden összetevőjét imádom! Akkor miért ne lehetne együtt enni ezeket? Hát ez lett belőle.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát apró kockára vágjuk és egy nagyon pici olajon elkezdjük pirítani. Sózzuk, borsozzuk. Amint levet enged, mehet bele a mustár, kicsit később a méz. Mikor finom szósszá szelídül, kész is van.
  2. Egy grill serpenyőt felforrósítunk, és fagyosan beletesszük a halat, olaj nélkül. Sózzuk, majd mikor az egyik fele megpuhul, megfordítjuk. A másik felét is átsütjük.
  3. Halacska mehet a tányérra, rá a finom mártás. Ízlés szerinti körettel tálalhatjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 640
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Panka80

Mióta szakács: 2014.12.22.
37 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült hal gombamártással, tőkehalfilé sütve, mézes mustáros gombaszószba forgatott halfilé

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

129
tőkehalfilé 25 dkg
csiperkegomba 3 közepes db
1 csipet
bors 0 ízlés szerint
mustár 1.5 teáskanál
méz 1.5 teáskanál