Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halloween-i múmiafalatkák

Halloween-i múmiafalatkák
Halloween-i múmiafalatkák
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pofonegyszerű, édes múmiák Halloween-partyra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csokoládékat vízgőz felett felolvasztjuk, fél-fél evőkanál olajjal.
  2. A babapiskóták alját belemártjuk az étcsokiba, majd rácson megvárjuk, míg megdermed.
  3. Az olvasztott fehér csokiból egy habzsákba teszünk 1-2 evőkanálnyit, a maradékba pedig függőlegesen belemártjuk a babapiskótákat (tehát csak az aljuk, kb. a feléig lesz csokis).
  4. Visszatesszük a rácsra, és ha a fehér csokoládé is megdermedt, a habzsákból vékonyan átlósan nyomunk a fehér csokiba mártogatott részre.
  5. Egy-egy apró piros csokigyönggyel díszítjük, ezek lesznek a múmiafalatkák szemei.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 003
elküldve: 1
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: Halloween
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

babapiskóta-múmia

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

846
étcsokoládé 20 dkg
fehér csokoládé 20 dkg
napraforgó olaj 1 ek
babapiskóta 200 g
dekorgyöngy 100 g