Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halványító zelleres-almás csirkehússaláta

Halványító zelleres-almás csirkehússaláta
Halványító zelleres-almás csirkehússaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon jó recept a maradék főtt vagy sült csirkehús felhasználásához.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zellert megtisztítjuk, mossuk, apróra vágjuk. Az almát meghámozzuk, négybe vágjuk, a magházat kivágjuk, majd apróra vágjuk. A húst apró kockákra vágjuk. Az egészet egy edényben összekeverjük.
  2. A majonézt simára keverjük a joghurttal és a citromlével. Sóval, borssal ízesítjük, a salátára öntjük, és jól összekeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 920
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

majonézes csirkesaláta, almás-majonézes csirkesaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

147
halványító zeller 3 közepes szár
alma 1 közepes db
csirkecomb 250 g
majonéz 2 ek
görög joghurt 4 ek
citromlé 2 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint