Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamburger 4. - gombával és baconnel

Hamburger 4. - gombával és baconnel
Hamburger 4. - gombával és baconnel
45 perc / előkészület: 25 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hétvégi horgászat, kártyapartik, meccsnézés...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 1 kis fej vöröshagymát apróra vágunk, üvegesre pirítjuk, hozzákeverjük a darált marhahúst, egy kis kanál mustárt, sózzuk, borsozzuk és nagyon alaposan összegyúrjuk.
  2. Tetszőleges nagyságú pogácsákat formázunk, teflon edényben a baconszeleteket és a gombákat kisütjük, kiszedjük, a maradék zsiradékon, a húspogácsák mind a két oldalát megsütjük.
  3. A zsömléket kettévágjuk, oldalaikat megpirítjuk, megkenjük ketchuppal, mustárral, és salátával, hagymával, paradicsommal, uborkával megtöltjük, beletesszük a bacont, a gombát és a húst. 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 26 263
elküldve: 3
receptkönyvben: 358
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

pamelie

Mióta szakács: 2010.06.04.
59 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

hamburger baconnel és gombával

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

586
hamburger zsemle 5 db
marhahús 0.5 kg
csiperkegomba 7 közepes db
bacon 5 szelet
vöröshagyma 2 kis fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fejessaláta 1 db
paradicsom 2 db
kígyóuborka 1 db
ketchup 2 ek
majonéz 2 ek
mustár 2 ek
olívaolaj 2 ek