Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamburgerbucis melegszendvics

Hamburgerbucis melegszendvics
Hamburgerbucis melegszendvics
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy videóban láttam az alap ötletet, és kipróbáltam egy kis változtatással. Nagyon gyorsan el is fogyott, nagyon sajtos és nagyon puha.:-)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hamburgerzsemléket kettévágjuk. Tepsi aljára fektetjük az alsó részét.
  2. Minden zsemlére teszünk egy szelet mozzarellát, sonkát és utána reszelt cheddar sajtot, majd mehet rá a zsemle teteje.
  3. Felolvasztjuk a fűszervajat, elkeverjük a mustárral. Egyenletesen ráöntjük a tetejükre, és reszelt cheddarral ismét megszórjuk. Mehet a sütőbe.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 458
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kókuszos_Lány

Mióta szakács: 2012.01.01.
82 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
mikor: uzsonna, vacsora
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

hamburger melegszendvics, fűszervajas melegszendó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

614
hamburger zsemle 12 db
sonka 15 dkg
mozzarella 10 dkg
cheddar sajt 15 dkg
fűszervaj 10 dkg
mustár 2 ek