Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamburgernek álcázott melegszendvics

Hamburgernek álcázott melegszendvics
Hamburgernek álcázott melegszendvics
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eredetileg egyszerű, hagyományos melegszendvicset akartam készíteni, szendvicskrémmel, sajttal. Aztán beugrott, miért ne turbózhatnám fel egy kicsit. Nos, ebből az ötletből lett ez a "hamburger".

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtokat durván lereszeljük, a paprikát, paradicsomot, uborkát, újhagymát felszeleteljük.
  2. A zsemléket félbevágjuk, az alsó részt megkenjük vastagon a szendvicskrémmel, rászórjuk a sajtot, s betesszük a grillsütőbe 5 percre a maximális hőfokon.
  3. A zsemlékre rárakjuk a zöldségeket, meglocsoljuk a szószokkal, majd rárakjuk a zsemlék felső felét.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 348
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

provence-i melegszendvics

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

444
zsemle 2 db
melegszendvicskrém 150 g
füstölt sajt 3 dkg
trappista sajt 5 dkg
paradicsom 1 db
kígyóuborka 0.25 közepes db
újhagyma 1 db
hegyes erős paprika 1 közepes db
chiliszósz 1 ek
ketchup 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet