Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis bélszín stroganoff módra

Hamis bélszín stroganoff módra
Hamis bélszín stroganoff módra
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Stroganoff bélszín. Egy újabb klasszikus étel, s ez pedig egy alternatív recept azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak a zamatos, omlós bélszín használatát.

hozzávalók / 2 adag

A tokányhoz

A körethez

ajánlat

Ez egy szaftos és laktató melegétel, amelyet inkább télidőben kedvelnek az emberek, de nyáron is remekül tud esni. Marhahúsból készült étel révén száraz vörösborokat ajánljunk hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csíkokra vágott szalonnának kiengedjük a zsírját egy lábosban, és hozzáadjuk a vöröshagymát és a felcsíkozott húst.
  2. Intenzív pirítás után felöntjük húslével vagy vízzel, és a hús puhulásáig pároljuk a ragut. Ha már majdnem kész, hozzáadjuk a szalonnához hasonló módon vágott gombát és ecetes uborkát.
  3. Mustáros tejföllel elkeverjük, adunk hozzá kevés tejszínt, sóval és borssal beállítjuk a tokány ízét, esetleg használhatunk kevés citromlevet.
  4. Időközben a rizst megpároljuk, és forrón tálaljuk az ételt.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 476
elküldve: 4
receptkönyvben: 118
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Stroganov bélszín, marhatokány rizzsel, tejfölös mustáros tokány

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

860
marhafelsál 30 dkg
füstölt szalonna 4 dkg
vöröshagyma 1 db
gomba 8 dkg
csemegeuborka 6 dkg
tejföl 100 ml
mustár 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
főzőtejszín 40 ml
rizs 20 dkg
víz 3.7 dl
0 ízlés szerint