Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis brownie

Hamis brownie
Hamis brownie
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a süti annak köszönheti a "hamis" jelzőt, hogy csokoládé helyett jó minőségű kakaóport tartalmaz.

Megnyugtatásul azért közlöm: ez az ízén és élvezeti értékén semmit sem változtat.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt.
  2. A vajat, a cukrot és a kakaóport egy lábosba feltesszük melegedni. Mikor a cukor elolvadt, beleütjük a tojásokat, majd hozzáadjuk a lisztet, a vaníliát és a rumot.
  3. Simára kikeverjük a tésztát, majd sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. A tetejét tetszés szerint kirakosgatjuk a dióval.
  4. 175-180 fokon készre sütjük, és ha kihűlt, kockára vágva kínáljuk.
  5. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 170°C
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 197
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

KonyhaMalacka

Mióta szakács: 2015.09.29.
63 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kakaós diós kocka

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

640
vaj 150 g
cukor 200 g
cukrozatlan kakaópor 80 g
finomliszt 65 g
tojás 3 db
vanília 0.5 db
rum 30 ml
dió 100 g