Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis gulyás Pankota konyhájából

Hamis gulyás Pankota konyhájából
Hamis gulyás Pankota konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor a második fogás nehezebb, jól esik ez a könnyű, ízletes leves. De nyári meleg napokon sem mindig kell húsos fogást főzni, olyankor is sokszor főzöm a hamis gulyást.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, az olajon üvegesre pirítjuk.
  2. Megszórjuk pirospaprikával, kevés borssal, köménnyel, hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, paprikát és a karikára vágott sárgarépát, a kockázott krumplit.
  3. Sózzuk, majd kicsit pároljuk, míg a saját levét elfövi.
  4. Felengedjük vízzel, kevés kakukkfűvel ízesítjük, és kis lángon, csendesen készre főzzük.
  5. A tojásból annyi liszttel, amennyit felvesz, és pici sóval nokedlit kavarunk, és a kész levesbe szaggatjuk a végén.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 931
elküldve: 0
receptkönyvben: 87
elkészítve: 7/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Pankota

Mióta szakács: 2011.11.13.
34 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hamis gulyásleves házi nokedlivel, zöldségleves gazdagon, hamis gulyás noklival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

189
vöröshagyma 1 közepes fej
sárgarépa 2 nagy db
burgonya 3 db
paprika 1 db
paradicsom 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
köménymag 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
tojás 1 db
finomliszt 5 dkg
víz 1.5 l