Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis ,,tofu-halsaláta"

Hamis ,,tofu-halsaláta"
Hamis ,,tofu-halsaláta"
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A receptet tv-ben hallottam, egy cetlire feljegyezve el is vegyült a többi között. Aztán egy nap elővettem, és nálam kitűnőre vizsgázott. Bekerült a füzetembe....

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Legfinomabb friss kiflivel, reggel, este, délben, bármikor...:)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tofut felvágjuk apró tégla-alakúra. (Minél finomabbra vágjuk az alapanyagokat, annál finomabb a végeredmény.)
  2. A hagymát apróra, az uborkát kis kockára vágjuk, a sárgarépát lereszeljük finomra.
  3. Mindent óvatosan összekeverünk, és kész.
  4. Ízlés szerint ízesítjük.
  5. Finomabb, ha előre elkészítjük, és hagyjuk, hogy az ízek kicsit összeérjenek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 372
elküldve: 3
receptkönyvben: 85
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

vezsu

Mióta szakács: 2010.04.21.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

majonézes tofusaláta, tofus kence, tofus kenyérkrém

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Thu, 2010-06-10 10:20

Engem kedves Vezsu a halas változat érdekelne, füstölt, vagy milyen halat szoktatok hozzá használni? Üdv: Mrs Smith

vezsu
vezsu / vezsu Thu, 2010-06-10 11:05

Különféle halsaláta létezik. A füstölt halas is finom, de általában tőkehalból készül...
zsuzsi

vezsu
vezsu / vezsu Thu, 2010-06-10 10:18

Nálunk a halsaláta pontosan ilyen ízú mint ez, csak ebben a receptben a hal ki van váltva a tofuval...
zsuzsi

527
tofu 300 g
sárgarépa 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
csemegeuborka 3 db
tartármártás 250 ml
dijoni mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
citromlé 1 teáskanál