Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis túrós Glaser konyhájából

Hamis túrós Glaser konyhájából
Hamis túrós Glaser konyhájából
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vaníliás cukor helyett ízesíthetjük 1 citrom reszelt héjával és citromlével.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát és a mazsolát egy tűzálló edénybe szórjuk.
  2. A tojásokat a kétféle cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a maradék hozzávalót, és a tésztára öntjük.
  3. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 50 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 879
elküldve: 1
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

édes csuszatészta, sült édes tészta, hamis túrós csuszatészta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Sun, 2015-07-12 18:13

Kedves Glaser,

ez egy zsenialis ötlet, es biztosan finom is, mint minden Töled kiprobalt recept!
Köszönettel eltettem. Üdvözöl: Marti

665
csuszatészta 250 g
mazsola 100 g
tojás 3 db
cukor 7 ek
vaníliás cukor 1 csomag
kefir 400 ml
tejföl 200 ml
tej 500 ml