Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Harcsa saláta

Harcsa saláta
Harcsa saláta
26 perc / előkészület: 20 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Többféle halat szoktunk venni halászlé főzéshez, és nem pont annyit, ami a leveshez szükséges, mert így a maradékból még lehet kísérletezgetni. A levest a férjem főzi, én meg ezt a salátát dobtam össze harcsából, mert most ez jutott nekem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat sózzuk, borsozzuk, és a felhevített olajon szép pirosra sütjük.
  2. Félretesszük picit hűlni. Falatnyi darabokra vágjuk.
  3. A majonézt kikeverjük a krémsajttal meg a citromlével.
  4. Belerakjuk a halat, a felkarikázott újhagymát, a sárgarépát, végül a finomra vágott paprikát. Jól összeforgatjuk.
  5. Friss, puha kenyérrel azonnal tálalhatjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 656
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

majonézes halsaláta, majonézes-krémsajtos harcsa saláta, répás halsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

399
törpeharcsa 35 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
majonéz 2 ek
krémsajt 5 dkg
citromlé 2 teáskanál
újhagyma 2 közepes db
sárgarépa 0.5 közepes db
kápia paprika 0.5 közepes db