Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Háromkrémes kis torta

Háromkrémes kis torta
Háromkrémes kis torta
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját recept alapján készített süti.

hozzávalók / 4 adag

A kakaós piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát szokásos módon elkészítjük. Miután kihűlt, ketté-, majd félbevágjuk.
  2. A pudingokat megfőzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a ki hűlt pudingokhoz adjuk.
  3. Az első lapot a csokis krémmel, a másodikat a karamellással, a harmadikat a vaníliás krémmel töltjük meg. Az oldalaira is jut krém és a tetejére is.
  4. Leöntjük csokimázzal és a habporból készített  habbal díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 25x33 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 603
elküldve: 3
receptkönyvben: 170
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kovács Anikó

Mióta szakács: 2010.03.06.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

torta háromféle pudinggal, pudingos torta csokimázzal, karamellás-vaníliás-csokis pudingos torta

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

evicus91
csokibogyó / evicus91 Wed, 2011-02-23 18:32

köszönöm a segítséget:) pénteken el akarom készíteni és ezt a részt nem értettem, de most már jó:)
köszönöm:)

evicus91
csokibogyó / evicus91 Wed, 2011-02-23 16:24

A pudingokat rendesen fél liter tejjel főzzük meg? a 150 ml tej mihez kell? Vagy a 150 ml tejből főzzük meg a pudingot?
Előre is köszi:)

Ancsa37
Kovács Anikó / Ancsa37 Wed, 2011-02-23 18:10

3x1,5 dl liter tejjel főzzük meg.A fél liter nagyon sok, a krémhez nagyon sok lenne,híg lenne az egész.
Köszi az érdeklődést.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2010-09-21 09:31

Szia!A tortakrémeket én is így csinálom,fiam nagyon szereti a pudingot,picit rá szoktam "erősíteni" az ízekre,pl.a karamelláshoz előbb megkaramellizálom a szükséges cukormennyiséget,felöntöm a tejjel(vigyázat,kicsap!)és mikor felforr,akkor adom hozzá a hideg tejjel kikevert pudingport.

Ancsa37
Kovács Anikó / Ancsa37 Thu, 2010-09-16 14:05

Nagyon finom is,az egész családnak,köztük a szüleimnek,akik igazán nagy kritikusaim osztatlan sikere volt.

1543
tojás 7 db
cukor 7 ek
finomliszt 6 evőkanál
cukrozatlan kakaópor 3 ek
vaníliás pudingpor 1 tasak
karamellás pudingpor 1 tasak
csokoládés pudingpor 1 tasak
tej 6 dl
margarin 30 dkg
porcukor 30 dkg
tej 150 ml
tortabevonó 10 dkg
tejszínhab por 5 dkg