Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hátszín steak fokhagymás fűszervajjal

Hátszín steak fokhagymás fűszervajjal
Hátszín steak fokhagymás fűszervajjal
19 perc / előkészület: 5 perc főzés: 4 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pillanatok alatt elkészül, és igazi fejedelmi vacsora!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Zöldsaláta vagy steakburgonya.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A puha vajhoz hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, a finomra vágott zöld fűszereket, és alaposan kikeverjük.
  2. A húst két darabba vágjuk, majd 20 percig szobahőmérsékleten pihentetjük.
  3. Egy folpackot kiterítünk, belehalmozzuk a fűszeres vajat, és rúd alakúra formázzuk, majd hűtőbe tesszük 20 percre.
  4. Egy öntöttvas edényt felforrósítunk, beleöntjük az olívaolajat és a vajat, összeolvasztjuk, és megvárjuk, míg finoman sisteregni kezd. Beletesszük a steak-et, oldalankét 2-3 percig sütjük.
  5. Ha kész, 120 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb. 8-10 percre. Ha véresen szeretjük, akkor 5 is elég, ha teljesen átsütve, akkor lehet 12 is. Fűszeres vajjal a tetején tálaljuk.
  • sütési hőfok: 120°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 4 832
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 3

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – 0 vércsoport
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
nehézség: közepes
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

hátszín steak fűszervajjal, fűszervajas hátszínsteak

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

571
vaj 5 dkg
fokhagyma 1 gerezd
bazsalikom 2 ek
rozmaring 1 ek
kakukkfű 1 ek
olívaolaj 2 ek
vaj 2 ek
marha hátszín 20 dkg