Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hawaii lazacos paradicsomsaláta - Lomi lomi saláta

Hawaii lazacos paradicsomsaláta - Lomi lomi saláta
Hawaii lazacos paradicsomsaláta - Lomi lomi saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem sajnos az újhagymának csak a fehér része volt, ezért adtam hozzá metélőhagymát.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot kockákra, a hagymát gyűrűkre (a zöldjével együtt, sajnos nekem csak a fehér része volt), a lazacot kockákra vágjuk. Az egészet egy edénybe rakjuk, megszórjuk a metélőhagymával.
  2. Az ecetet elkeverjük, a mustárral, mézzel, citromlével és az olajjal. Sóval, borssal és a tabasco-val ízesítjük. A salátára öntjük, elkeverjük, pár órára betesszük a hűtőbe.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 904
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lazacsaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

150
paradicsom 300 g
újhagyma 2 közepes db
füstölt lazac 75 g
metélőhagyma 2 ek
fehér balzsamecet 1 ek
méz 0.5 teáskanál
mustár 0.5 teáskanál
citromlé 1 ek
napraforgó olaj 1.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tabasco szósz 3 csepp