Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hawaii steaktorony sertéskarajból

Hawaii steaktorony sertéskarajból
Hawaii steaktorony sertéskarajból
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A ketchup helyett díszíthetjük a hústornyokat 1-1 koktélcseresznyével. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd 6 darab kb. 50 g-os vékony szeletre vágjuk.
  2. Az olajban, magas hőmérsékleten a húst oldalanként 1-2 percig pirítjuk, majd egy alufóliával bélelt tepsibe tesszük. Mindegyik hússzeletre 2 szelet főtt sonkát, 1 szelet ananászt és egy szelet sajtot teszünk.
  3. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 10 percig sütjük.
  4. Három-három hússzeletet egymásra rakunk, a felső hússzeletre locsoljunk kevés ketchupot.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 204
elküldve: 2
receptkönyvben: 29
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1954 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ananászos hústorony, ananászos-sonkás sertéskaraj, ananászos-sonkás karaj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

575
sertés rövidkaraj 300 g
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sonka 75 g
ananászkonzerv 180 g
lapkasajt 6 db
ketchup 1 teáskanál