Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Házi csokoládé

Házi csokoládé
Házi csokoládé
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mióta odafigyelünk az étkezésre, és a megfelelő cukor fogyasztásra, már a csokoládé szokásunk is megváltozott. Mivel az étcsoki is tele van mindenféle "jóval", ezért elkészítettem a saját csokimat.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Sütibe/sütire vagy eszegetni nagyon jó, és tudja az ember, hogy mi van benne. :) Mogyoróval, kókusszal, karamellel vagy egyéb plusz hozzávalóval is el lehet készíteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat feltesszük vízgőzre melegíteni. Mikor megolvadt, a cukrot is megolvasztjuk benne.
  2. Amikor elelegyedett a kettő, akkor a kakaóport és a fahéjat is hozzáöntjük.
  3. Papírozott vagy szilikonos formába öntjük. Hűtőben kihűtjük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 41 024
elküldve: 2
receptkönyvben: 167
elkészítve: 13/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizziy

Mióta szakács: 2014.02.25.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: bonbonok
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokoládé, étcsokoládé, fahájas csokoládé

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1131
cukrozatlan kakaópor 100 g
vaj 100 g
gyümölcscukor 50 g
fahéj 1 tk