Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Héjában sült burgonya káposztával

Héjában sült burgonya káposztával
Héjában sült burgonya káposztával
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük. A család egyik kedvenc téli eledele. A savanyú káposzta vitaminokban nagyon gazdag.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1.  A burgonyákat megmossuk, és egy tepsibe tesszük. Semmilyen zsiradék nem kell a tepsibe.
  2. 40-50 perc alatt közepes lángon megsütjük.
  3. Ha megsültek egy tálba borítjuk, meglocsoljuk némi vízzel, és letakarjuk egy fedővel.
  4. 10 perc után meghámozzuk a burgonyákat.
  5. Karikára vágjuk, a hagymákat is, a káposzta levét kicsavarjuk, és együtt tálaljuk.
  6. Sóval ízesítjük, és leöntjük olajjal, hogy ne legyen száraz. Friss kenyeret adunk hozzá.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 645
elküldve: 2
receptkönyvben: 113
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

KisnéTimi

Mióta szakács: 2011.02.01.
35 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lilahagymás-káposztás krumpli, burgonyás egytálétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

202
burgonya 1 kg
lila hagyma 2 közepes fej
savanyú káposzta 0.5 kg
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint