Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hekk balatoni módra

Hekk balatoni módra
Hekk balatoni módra
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Évek óta próbálkozom elkészíteni a Balaton part legnépszerűbb ételét. Valahogy sosem sikerült olyan finomra. De már rájöttem a titkokra. A halat érdemes halboltból beszerezni, így jobb minőségűt kapunk, mint a hipermarketekben. A panír is lényeges, és még valami, a sütés. Olajsütőben sütöm, négyszögletesben, így lassan sütve a nagyobb darabok is jól átsülnek. A bunda ropogós, a halhús finom szaftos, pont olyan, mint a tó partján...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ajánlom minden hekk kedvelőnek ezt a fogást!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat megtisztítjuk, besózzuk. Hűtőbe tesszük pár órára.
  2. Paprikás lisztbe mártjuk, majd felvert tojásba, majd ismét paprikás lisztbe forgatjuk.
  3. Így tesszük a forró olajba, és megsütjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 18
össznézettség: 99 322
elküldve: 1
receptkönyvben: 167
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyuszikutya

Mióta szakács: 2015.04.06.
51 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült hekk, sült hal, paprikás lisztben sült hal

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1165
heck 1 kg
himalája só 0 ízlés szerint
finomliszt 15 dkg
fűszerpaprika 2 teáskanál
tojás 3 db
napraforgó olaj 4 dl