Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hekk sütve fóliás burgonyával

Hekk sütve fóliás burgonyával
Hekk sütve fóliás burgonyával
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Balatoni emlék a finom sült hekk. 

hozzávalók / 4 adag

Fóliás burgonya

Hekk sütve

Sütőzsiradék

Hekk sütve

ajánlat

Tavasszal és nyáron is remek vacsora.

Szólj hozzá!

elkészítés

Fóliás burgonya

  1. A burgonyát megmossuk, és fóliába csomagoljuk. 170 fokon sütőben megsütjük, kb. 25 perc alatt.
  2. A túrót a tejföllel elkeverjük. Hozzárakjuk a sót, tört színes borsot, a finomra vágott petrezselymet és újhagymát, valamint a fokhagymát.
  3. A burgonyákat, ha megsültek, keresztbe vágjuk a fóliával együtt, és a túrómártást belekanalazzuk.

Hekk sütve

  1. A halat megmossuk, tisztítjuk és beirdaljuk. Sózzuk kívül és belül, ízlés szerint. Állni hagyjuk kb. fél órát, hogy a só átjárja.
  2. A lisztbe elkeverjük a pirospaprikát.
  3. A halat belisztezzük, és forró olajban kisütjük.
  4. Burgonyával tálaljuk.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 34 127
elküldve: 1
receptkönyvben: 91
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: halételek
receptverseny: Heinzegj kedvenc grill ételeddel!
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült hekk, sült hal, hekk fóliában sült túrós krumplival

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

834
burgonya 100 dkg
tehéntúró 20 dkg
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint
petrezselyem 3 dkg
négyszínű bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
újhagyma 2 db
hal 120 dkg
finomliszt 10 dkg
fűszerpaprika 1 dkg
3 dkg