Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hercegnő burgonya Smaragd konyhájából

Hercegnő burgonya Smaragd konyhájából
Hercegnő burgonya Smaragd konyhájából
30 perc / előkészület: 5 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kiváló köret sült húsokhoz, kacsához, libához, csirkéhez, töltött hústekercsekhez.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplipüréhez hozzákeverjük a tojásokat, a puha vajat, szerecsendiót, sót, borsot.
  2. Jól összekeverjük, és habzsákba kanalazzuk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe nyomjuk a kis halmokat, majd előmelegített sütőben 200 fokon 25-30 perc alatt pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 111 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 186
elküldve: 0
receptkönyvben: 152
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

burgonyaköret, sült burgonyapüré halmok, krumplipüré halmok csőben sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

345
burgonyapüré 60 dkg
vaj 8 dkg
tojássárgája 2 db
1 kk
szerecsendió 3 csipet
fehér bors 2 csipet