Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hideg libasült édeskömény-salátával

Hideg libasült édeskömény-salátával
Hideg libasült édeskömény-salátával
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, egyszerű és pompás étel. A maradék libasült megmentésére kiváló. Egyesek csak ezért a fogásért sütik ki a libát, amit teljes mértékben megértek, mert ez egy könnyed és ízletes fogás.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Partikra kitűnő étel, mert az ízek tökéletesen kiemelik egymást és gyorsan elkészül.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A libahúst felszeleteljük, és elosztjuk két tányéron.
  2. Az édeskömény külső rétegét lefejtjük. A gyökér részéből levágunk egy szeletet, kidobjuk. A megtisztított édesköményt felállítjuk, és vékony szeletekre vágjuk. A két tányéron elosztjuk.
  3. A narancs alját és tetejét levágjuk. A deszkára állítjuk, és a héját is levágjuk. Késsel a hártyák közül kivágjuk a narancsszegmenteket cikkekben. A szeletelt édesköményen elrendezzük.
  4. Olíva olajjal meglocsoljuk a salátát, és tengeri sóval megszórjuk. Tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 406
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel
alkalom: szilveszter

egyéb elnevezések

narancsos édeskömény saláta, hideg szeletelt libasült, olasz saláta, libasült olasz módra

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

309
libahús 200 g
édeskömény 1 nagy db
narancs 1 db
olívaolaj 1 ek
2 csipet