Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hideg paradicsomos tésztasaláta

Hideg paradicsomos tésztasaláta
Hideg paradicsomos tésztasaláta
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, hűsítő saláta, amivel pillanatok alatt elkészülsz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot felkockázzuk, az olajbogyót, kapribogyót, aszalt paradicsomot apróra vágjuk. A bazsalikomot felaprítjuk.
  2. A tészta lobogó, sós vízben kifőzzük, majd meglocsoljuk olívaolajjal, elkeverjük benne a pestót, hozzátesszük a többi alapanyagot, óvatosan átkeverjük, és lehet tálalni.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 315
elküldve: 1
receptkönyvben: 71
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

olajbogyós tésztasaláta

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

629
paradicsom 500 g
mozzarella 250 g
zöld olajbogyó 10 dkg
kapribogyó 3 ek
bazsalikom 1 csokor
szárított paradicsom 5 db
pesto 2 ek
penne 250 g
olívaolaj 0.5 dl