Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hortobágyi húsos palacsinta Glasertől

Hortobágyi húsos palacsinta Glasertől
Hortobágyi húsos palacsinta Glasertől
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha a pörkölt leve nem elég sűrű, sűrítsük be egy 1 tk liszttel elkavart tejföllel.

hozzávalók / 2 adag

Pörkölt

Palacsinta

Továbbá

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a pörköltet, és kisütjük a palacsintákat.
  2. A húst kiszedjük a pörköltből, kicsontozzuk, ledaráljuk, majd elkeverjük kb. 1-2 ek pörköltével. A maradék pörköltéhez adjuk a tejfölt, botmixerrel pürésítjük.
  3. A palacsintákat megkenjük a töltelékkel, két szembelevő oldalát a töltelékre hajtjuk, majd alulról feltekerjük.
  4. A palacsintákat vajjal kikent tűzálló tálba rakjuk, ráöntjük a tejfölös-mártást.
  5. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 10-15 perc alatt átforrósítjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 702
elküldve: 2
receptkönyvben: 107
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1967 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: palacsinta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: meleg előétel
elkészítési idő: 60-120 perc
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsos palacsinta, csirkehúsos palacsinta tejföllel, húsos rakott palacsinta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1484
sertészsír 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
paprika 1 közepes db
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
csirkecomb 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tejföl 100 g
finomliszt 1 ek
finomliszt 20 dkg
tojás 3 db
tej 3 dl
ásványvíz 1 dl
vaj 4 dkg
ghee 2 ek
tejföl 150 ml
vaj 1 ek