Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hummusz garam masalával és petrezselyemmel

Hummusz garam masalával és petrezselyemmel
Hummusz garam masalával és petrezselyemmel
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a humuszt, és szeretem néha feldobni egy kicsit más ízekkel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előző este beáztatjuk a csicseriborsót a babérlevéllel. Másnap 30-35 perc alatt megfőzzük a borsót a babaérlevéllel a vízben.
  2. Turmixgépben rakjuk az összes hozzávalót, a főzővízből 75-100 ml-t hozzáadunk (a mennyiség attól függ ki, mennyire sűrűn szereti a humuszt).
  3. Néhány órát hűtőben hagyjuk hűlni, hogy az ízek jól összeérjenek.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 135
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

szVicus

Mióta szakács: 2015.10.12.
7 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

csicseriborsókrém, fűszeres hummus

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

469
csicseriborsó 20 dkg
tahini 1.5 teáskanál
babérlevél 3 db
fokhagyma 1 gerezd
citromlé 0.5 citromból nyert
petrezselyem 0.25 csokor
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
garam masala 1.5 teáskanál