Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hummusz PeZsuRi konyhájából

Hummusz PeZsuRi konyhájából
Hummusz PeZsuRi konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Untam a felvágottakat reggelire, és így született meg az én számíze szerinti csicseriborsókrém, hummusz :-) Abbahagyhatatlan!!!!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Pirítósra kenve a legfinomabb...

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az aprítógépbe dobáljuk az összes hozzávalót, és a kívánt állag eléréséig aprítjuk (én krémesen szeretem, de biztos úgy is jó, ha darabos marad a csicseriborsó). Én konzervből csináltam, de akinek nincs otthon konzerv, akkor a csicseriborsót be kell áztatni egy éjszakára, majd egy óra alatt kell megfőzni felhasználás előtt.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 071
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

PeZsuRi

Mióta szakács: 2014.06.24.
136 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

krémes hummusz, csicseriborsókrém, csicserikrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

167
csicseriborsó 240 g
fokhagyma 1 gerezd
citromlé 1 fél citromból nyert
szezámmag 16 g
olívaolaj 3 g
2 g
fekete bors 4 csipet
őrölt fűszerkömény 4 csipet
víz 60 ml