Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Humusz Anett konyhájából

Humusz Anett konyhájából
Humusz Anett konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mennyei humusz. Egy nyári este jobbat sem tudok elképzelni, mint pirítós mellé humuszt enni. Nekem ez igazán szívmelengető. Aki szereti a szendvicskrémeket, mindenképp próbálja ki.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lecsepegtetett csicseriborsót a hozzávalókkal tegyük turmixba, és pürésítsük. Ha túl sűrűnek ítéljük meg, tegyünk hozzá a főzőlevéből vagy konzerv levéből, tálaláskor locsoljuk meg extra szűz olívaolajjal.
  2. Pirítóssal, pitával vagy pizzarudakkal tálaljuk. Hűtőben még napokig eláll.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 18
össznézettség: 28 737
elküldve: 1
receptkönyvben: 75
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Anett házias ízei

Mióta szakács: 2013.03.27.
54 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel
kalória: magas

egyéb elnevezések

csicseriborsós kence, hummusz, humusz

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

azaki
azaki Thu, 2015-09-24 19:38

Szia! Citrom alatt fél citrom levéről van szó, ugye?

1457
csicseriborsó 40 dkg
fokhagyma 2 gerezd
tahini 4 ek
olívaolaj 1 dl
citrom 0.5 db
0 ízlés szerint