Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Humusz Glaser konyhájából

Humusz Glaser konyhájából
Humusz Glaser konyhájából
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hummusz egy krémes állagú közel-keleti étel. Pita kenyérrel vagy friss nyers zöldségekkel mártogatva. Tálaljuk egy kis cayenne-i borssal megszórva, és olívaolajjal meglocsolva. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csicseriborsót hideg vízzel lemossuk, hagyjuk szűrődni.
  2. Az összes hozzávalót konyhai aprítógépbe tesszük, és krémesre dolgozzuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 17 848
elküldve: 0
receptkönyvben: 120
elkészítve: 14/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1963 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

hummusz, humusz, csicseriborsó krém

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pirinko
pirinko Wed, 2019-10-02 17:11

Nagyon finom, igaz, én ízesítettem egy kevés római köménnyel.

eszter.torok
eszter.torok Fri, 2014-06-06 20:29

Ez egy szuper recept :). Én az olívaolajnak csak a felét tettem bele és a továbbiakban vízzel hígítottam. Így is isteni lett :)

377
csicseriborsó 240 g
fokhagyma 1 gerezd
citromlé 0.5 citromból nyert
tahini 2 ek
olívaolaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint