Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Humusz olívabogyóval

Humusz olívabogyóval
Humusz olívabogyóval
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vacsorára szerettem volna egy tápláló kencét készíteni. Joghurttal szokták készíteni, de az nem volt itthon, csak kefír, az íze így sem változott semmit.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kuktában puhára főzzük a csicserit 1,5 l vízben, vagy egyszerűen konzerv csicserit használunk.
  2. Leszűrés után a többi hozzávalóval mélyebb edénybe tesszük, és botmixerrel pürésítjük.
  3. Tálaláskor olívabogyóval díszítjük.
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 813
elküldve: 4
receptkönyvben: 101
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

DiaNatura

Mióta szakács: 2012.05.08.
130 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
konyha: török
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc

egyéb elnevezések

humusz, csicseriborsókrém, kefíres csicseriborsókrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

418
csicseriborsó 200 g
tahini 3 ek
kefir 2 dl
olívaolaj 4 ek
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olajbogyó 5 db
víz 1.5 l