Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsgombóc levesbe

Húsgombóc levesbe
Húsgombóc levesbe
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradt ki húslevesem vasárnapról. Lefagyasztani nem akartam. Elkészítettem az egyik nap az ebédhez.

hozzávalók / 4 adag

A húsgombóchoz

A leveshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst összekeverjük az összes hozzávalóval.
  2. Kisebb gombócokat (olyan pinpong labda méretűeket) készítünk.
  3. Kifőzzük a levesben vagy külön vízben.
  4. A forró levest tányérokba szedjük, teszünk bele tésztát és húsgombócot. Megszórhatjuk aprított petrezselyemzölddel. Jó étvágyat!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 37 211
elküldve: 2
receptkönyvben: 203
elkészítve: 8/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombós, húsgombócos leves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

227
darált sertéshús 200 g
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zöldfűszer 0 ízlés szerint
zöldség alaplé 1.5 l
cérnametélt 100 g