Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsgombócos-zöldséges spárgaleves

Húsgombócos-zöldséges spárgaleves
Húsgombócos-zöldséges spárgaleves
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki szereti, tehet bele kaprot vagy aprított petrezselymet.

hozzávalók / 4 adag

Leveshez:

Húsgombóchoz:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megdinszteljük a felaprított vöröshagymát.
  2. Hozzáadjuk a felkarikázott répákat, és pár percig pirítjuk.
  3. Levesszük a tűzről, megszórjuk fűszerpaprikával, és felengedjük a vízzel.
  4. Beletesszük a felkockázott burgonyát, felaprított spárgát, zúzott fokhagymát.
  5. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  6. A tejfölt kikeverjük a liszttel, 1 merőkanál forró levessel, és besűrűsítjük vele a levest.
  7. A húst összekeverjük a tojással, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Vizes kézzel kisebb golyókat formázunk, majd óvatosan a forró levesbe tesszük, és készre főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 23
össznézettség: 384
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsgombócleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

569
napraforgó olaj 4 ek
vöröshagyma 1 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
burgonya 50 dkg
fehér spárga 50 dkg
tejföl 2 dl
finomliszt 2 ek
víz 2 l
fűszerpaprika 2 teáskanál
fokhagyma 2 gerezd
darált sertéshús 50 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint