Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsos csiga löncshúsból

Húsos csiga löncshúsból
Húsos csiga löncshúsból
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy olyan tészta, amihez nem kell se élesztő, se sütőpor, sem egyéb kelesztő dolog. Gyors, és a löncs elég fűszerezettséget is ad.

hozzávalók / 4 adag

tészta

töltelék

ajánlat

Nem fog nagyon pirosodni, ne ijedjünk meg. Várjuk meg, míg langyos lesz, úgy a legfinomabb.

Szólj hozzá!

elkészítés

tészta

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Ne ijedjünk meg a margain lágyságától, szépen összeáll előbb-utóbb.
  2. Hűtőbe tesszük, amíg a töltelék elkészül.

töltelék

  1. A töltelék hozzávalóit villával kikeverjük.

összeállítás

  1. Lisztezett deszkán kinyújtjuk a tésztát fél cm vastagra.
  2. Egyenletesen rákenjük a tölteléket.
  3. Feltekerjük, és felszeleteljük.
  4. A csigákat vajas-lisztes tepsire tesszük.
  5. Megszórhatjuk sajttal, de nem kötelező.
  6. Előmelegített sütőben 220 fokon 15 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 976
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsandi

Mióta szakács: 2014.06.18.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: sós süti
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

löncshúsos csiga, sós tekercs löncshússal, sajtos-löncshúsos csiga

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

972
margarin 20 dkg
finomliszt 30 dkg
1 teáskanál
tejföl 1 dl
sajt 10 dkg
löncshús 30 dkg
tojás 1 db
tejföl 1 ek