Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsos-feta sajtos batyu

Húsos-feta sajtos batyu
Húsos-feta sajtos batyu
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a tésztát eredetileg túróval kellene összegyúrni, de én szeretem a feta sajtot is használni, főleg amikor sósat akarok sütni.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a sajtot, amivel jól összegyúrjuk. Fóliába csomagolva legalább 30 percig hűtőben pihentetjük.
  2. A majonézt elkeverjük a tormával, majd hozzáadjuk a húst. A tésztát nyolc részre osztjuk, lisztezett deszkán, vékony kerek lapokat nyújtunk belőle. Mindegyik közepére rakunk a húsos töltelékből és batyukat formázunk belőle.
  3. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakjuk a tésztát, a tetejét megkenjük tojással. Előmelegített sütőben pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 216
elküldve: 0
receptkönyvben: 132
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: sós süti
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

húsos táska, batyu maradék húsokkal töltve, majonézes tormás-húsos táska

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

830
vaj 20 dkg
finomliszt 20 dkg
feta sajt 20 dkg
tojás 1 db
főtt sonka 30 dkg
majonéz 2 ek
ecetes torma 1 ek