Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsos-gombás saláta

Húsos-gombás saláta
Húsos-gombás saláta
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hasábburgonya illik leginkább mellé.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, és forró olajon megpirítjuk fokhagymával, sóval és ételízesítővel.
  2. Hozzáadjuk a gombát, és tovább pirítjuk.
  3. Sós vízben megfőzzük a franciasaláta alapot.
  4. Mártáshoz simára keverjük a tejfölt a majonézzel és a borssal, beleszeleteljük az uborkát és a hagymát. Végül hozzáadjuk a babot is.
  5. Amikor megpirult a hús, és megfőtt a franciasaláta alap, összekeverjük a mártással.
  6. Ízlés szerint díszíthető a teteje.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 813
elküldve: 2
receptkönyvben: 51
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkés gombás saláta, tejfölös majonézes csirkesaláta, gombás csirkesaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1253
csirkemell filé 1 kg
gomba 20 dkg
vörösbab 20 dkg
kígyóuborka 1 közepes db
lila hagyma 2 közepes db
franciasaláta alap 50 dkg
tejföl 5 dl
majonéz 30 dkg
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint