Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsos palacsinta gombamártással

Húsos palacsinta gombamártással
Húsos palacsinta gombamártással
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Laktató, finom, vendégvárásra is alkalmas.:)

hozzávalók / 4 adag

A palacsintához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük.
  2. Darált húst rátesszük, felengedjük kevés vízzel, sózzuk, fűszerezzük.
  3. Gombát külön megpároljuk,sózzuk.
  4. Tejfölt tejjel és a liszttel kikeverjük, gombára öntjük, és pár percig tovább főzzük.
  5. Palacsintákat hússal megtöltjük, feltekerjük, és olajozott tepsibe egymás mellé fektetjük, tetejét megkenjük a gombamártással, és sütőbe tesszük sülni.


 

  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 075
elküldve: 3
receptkönyvben: 89
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1131 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: palacsinta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás palacsinta, sós palacsinta darált hússal, húsos-gombás palacsinta sütőben

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

592
finomliszt 125 g
tojás 2 db
tej 250 ml
vaj 40 g
1 csipet
napraforgó olaj 2 ek
darált sertéshús 30 dkg
gombakonzerv 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
vöröshagyma 1 közepes fej
finomliszt 2 evőkanál
tej 1 dl