Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsos-paradicsomos savanyú káposzta

Húsos-paradicsomos savanyú káposzta
Húsos-paradicsomos savanyú káposzta
140 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom kedvenc étele, ezt is ő készítette.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst és a szalonnát kockákra vágjuk,a hagymát apróra.
  2. Egy megfelelő edénybe-lábasba (amit sütőben is használhatunk) beletesszük a káposztát, a hagymát, a húst, a szalonnát, sót, szemes borsot, baberlevelet ízlés szerint, öntünk rá vizet, hogy ellepje, és 1 órát főzzük.
  3. Mmajd hozzáöntjük a paradicsomlevet, és lerniben fél óráig sütjük.
  4. Rántást készitünk, ezt is az ételbe keverjük, majd sütjük még 30 percet.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 13 175
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsos savanyú káposztás egytálétel, savanyú káposzta paradicsomosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

765
savanyú káposzta 2 kg
sertéscomb 1 kg
füstölt szalonna 30 dkg
vöröshagyma 2 nagy fej
paradicsomlé 5 dl
babérlevél 0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
finomliszt 2 csapott ek
napraforgó olaj 2 ek