Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsvéti nyuszi falatok

Húsvéti nyuszi falatok
Húsvéti nyuszi falatok
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eredetileg töltött tojást készítettem, de megmaradtak az alapanyagok, és a tojásvégek, ezért úgy gondoltam, ne menjen kárba. Mivel húsvét van, fel kellett dobni egy kicsit a füles témával, és így, a krém arányait egy kicsit változtatva jöttek létre ezeke a kis falatkák. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Lehet egyéb fűszert is szórni rá, feldobja egy kicsit.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a tojásokat keményre.
  2. Levágjuk a két végét, kiszedjük a tojássárgáját.
  3. A tojássárgával összekeverjük a krémsajtot, a sót, az őrölt borsot és a mustárt.
  4. Ezt a masszát tortadíszítő kinyomóba töltjük (nem kötelező, csak én azt használtam), és formát nyomunk a tojásvégekre.
  5. A virsliket félbevágjuk, és két oldalról belenyomjuk a krémbe, így olyan lesz, mintha a nyuszi füle lennének.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 240
elküldve: 2
receptkönyvben: 144
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Dziunia

Mióta szakács: 2011.04.24.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
alkalom: húsvét
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

nyúlfalatok, tojásfalatkák, töltött krémsajtos tojáskák

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

273
főtt tojás 8 db
krémsajt 100 g
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
mustár 2 kávéskanál
virsli 35 g