Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsvéti saláta

Húsvéti saláta
Húsvéti saláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A húsvéti maradékmentés egyik legkiválóbb formája!

www.salatazz.hu

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sonkát vékony csíkokra felvágjuk. A főtt tojásokat megpucoljuk és felnegyedeljük. A retket megmossuk és felkarikázzuk.
  2. A salátát tányérba tesszük, összekeverjük a retekkel, a sonkával. A tetejére tesszük a tojást.
  3. A joghurtot elkeverjük a majonézzel, a borssal és a tormával, és meglocsoljuk vele a salátát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 101
elküldve: 5
receptkönyvben: 163
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból, maradék tojásból
kategória: saláta
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: főétel

egyéb elnevezések

saláta húsvéti maradékokból

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

379
főtt sonka 10 dkg
főtt tojás 4 db
retek 6 db
joghurt 175 g
majonéz 1.5 ek
ecetes torma 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
salátakeverék 150 g