Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsvéti sonkás-medvehagymás tojáskrém Falusi Marianntól

Húsvéti sonkás-medvehagymás tojáskrém Falusi Marianntól
Húsvéti sonkás-medvehagymás tojáskrém Falusi Marianntól
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A PA-DÖ-DŐ énekese, bár leszögezte, hogy ő csak főtt tojást tud csinálni, mégis tökéletes húsvéti maradékmentő tojáskrémet készített abból, amit a hűtőnkben talált. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat 10 percig főzzük, meghámozzuk, hűlni hagyjuk.
  2. A tojásokat villával összetörjük, és belekeverjük a majonézt, a mustárt és a krémsajtot. Reszelünk bele friss szerecsendiót, sózzuk borsozzuk, majd hozzáadjuk az összevágott medvehagymát, és a kis kockákra vágott sonkát.
  3. A tetejére szórunk egy csipet snidlinget díszítés gyanánt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 614
elküldve: 1
receptkönyvben: 104
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
961 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból, maradék tojásból
kategória: sós krémek
szezon: tavasz
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tojásos kence

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

274
főtt tojás 5 db
sonka 15 dkg
medvehagyma 0.5 csokor
mustár 2 tk
majonéz 2 ek
krémsajt 100 g
snidling 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint