Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsvéti vegán müzlitojás

Húsvéti vegán müzlitojás
Húsvéti vegán müzlitojás
13 perc / előkészület: 10 perc főzés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hímes tojás helyett adtuk idén locsolóajándékként vegán ismerősünknek, akinek nagyon elnyerte a tetszését.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A magokat egy tálba szórjuk, jól elkeverjük.
  2. A mazsolát apró kockákra vágjuk, és a leszűrt goji bogyóval együtt a magokhoz keverjük.
  3. A mézet/agave szirupot/juharszirupot egy lábasban elkezdjük melegíteni, majd hozzáadjuk a gyümölcsökkel elkevert magokat, és összeforgatjuk.
  4. Sütőpapírra öntjük, és amikor langyosra hűlt, tojás alakúra formázzuk őket, majd hagyjuk szikkadni néhány órát. Muffinkapszlikban tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 587
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

AnnóFalva

Mióta szakács: 2015.03.02.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
adag: 3 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

müzli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

367
zabpehely 100 g
lenmag 1 ek
napraforgómag 50 g
mazsola 50 g
goji bogyó 50 g
méz 3 ek