Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Indiai csirke grill

Indiai csirke grill
Indiai csirke grill
26 perc / előkészület: 20 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Annabell Langbein műsorában hallottam valami hasonlót, de nem emlékeztem rá pontosan, így rögtönöztem (szerintem sikeresen).

hozzávalók / 4 adag

  • 5 db csirke bőrös felsőcomb

Páchoz:

  • 3 gerezd fokhagyma
  • diónyi friss gyömbér
  • 1 tk gyömbérpor
  • 1/2 kk cayenne bors
  • 2 tk őrölt koriander
  • 1 tk őrölt római kömény
  • 1 tk őrölt kurkuma
  • 1 ek pálmacukor
  • 1 citrom leve és reszelt héja
  • 375 g natúr joghurt

Öntethez:

  • a pác 1/3-a
  • 1 dl tejföl
  • 1 marék koriander zöld
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat kb. 3x3 cm-es kockákra vágjuk, és a pác 2/3-ba pácoljuk 2-3 órára.
  2. A húsdarabokat vízbe áztatott bambusznyársakra húzzuk.
  3. Grillserpenyőben 1 kanál olajon 2-3 perc alatt oldalanként megsütjük.
  4. A félretett 1/3 rész pácot 1 dl tejföllel és koriander zölddel összekeverve mártogatósnak adjuk a csirke mellé.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 180
elküldve: 1
receptkönyvben: 98
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

indiai fűszeres csirkecomb, grill csirke indiai pácban, grill csirkecomb fűszeres tejfölös öntettel

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tamasky
tamasky Fri, 2014-04-11 19:05

elkészítettem és nagyon-nagyon finom lett :)
köszönöm a receptet!