Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Indiai csirkeszárny

Indiai csirkeszárny
Indiai csirkeszárny
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, ízes étel. Forrás: Stahl konyhája

hozzávalók / 4 adag

Mártás:

  • 2 - 2 ek curry por, baracklekvár
  • 2 dl natúr joghurt
  • 6 ek olívaolaj /olaj/
  • 8 gerezd reszelt fokhagyma
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy 30 x 40 centis tepsit sütőpapírral kibélelünk. Beletesszük a szárnyakat, hozzáadjuk a sót és az ecetet, majd jól átforgatjuk.
  2. A mártáshoz valókat összekeverjük egy tálba, majd a szárnyakra öntjük, jól beleforgatjuk, hogy mindenütt bevonja. A tepsit alufóliával lefedjük.
  3. Sütés 230 fokra előmelegített sütőben kb. 40-45 perc, amíg megpuhulnak a szárnyak, ekkor a fóliát levesszük, és megpirítjuk, egyszer meg is fordítjuk őket.
  4. A tepsiből a fennmaradó mártást külön kis tálkában tálaljuk mellé.
  • sütési hőfok: 230°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30 x 40 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 553
elküldve: 1
receptkönyvben: 49
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
450 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

curry-s csirke, sült csirkeszárnyak fűszeresen, indai fűszerezésű csirkeszárny

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Alessandria
Alessandria Thu, 2018-02-15 16:48

Nagyon finom lett! Szeretem az indiai füszerezésü dolgokat. Köszi a receptet!