Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ínyenc csibe barackkal

Ínyenc csibe barackkal
Ínyenc csibe barackkal
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik nagy kedvencem. Apukám szokott ilyet hozni onnan, ahol dolgozik. Szeretem, mert nem nem kell hozzá külön savanyúság. Igazi ínyenceknek való :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet vékony szeletekre szeljük, sóval, borssal ízesítjük, majd olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  2. A sütőt előmelegítjük, majd magas hőfokon fólia alatt puhára pároljuk a húst. Ha ez megvan, fólia nélkül hagyjuk pár percig, amíg színt szerez. Utána mehet rá egyből a barack és a sajt a tetejére. Ha a sajt megpirult/ felhólyagosodott, akkor már nincs is más teendő, mint tálalni. Rizzsel ajánlom.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 681
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Reeena

Mióta szakács: 2014.11.05.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirkemell barackkal és sajttal, sajtos-barackos tepsis csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

340
csirkemell filé 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
barackkonzerv 10 dkg
trappista sajt 10 dkg