Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Íróban pácolt rántott hús

Íróban pácolt rántott hús
Íróban pácolt rántott hús
23 perc / előkészület: 15 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A rántott hús a vasárnap méltán szeretett kedvence. Viszont érdekes módon ezt a nagyon egyszerű ételt is lehet még finomabban elkészíteni, mint ahogy eddig gondoltuk. Ehhez pedig csak fokhagymás-aludttejbe kell pácolni, és panko morzsába forgatni. A végeredmény egyszerűen zseniális lesz, még a legszkeptikusabbak utólagos véleménye alapján is!

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az aludttejbe reszeljük a fokhagymát, és jól összekeverjük.
  2. A hússzeleteket klopfoljuk, majd sózzuk-borsozzuk, és az aludttejbe tesszük pácolódni!
  3. Pácból kivéve a szokásos sorrendben bepanírozzuk. A lényeg, hogy nem kell a pácot a húsról letörölni, ettől lesz a végén roppanós bundája, de belül a hús pedig omlós marad.
  4. Bő olajban aranybarnára sütjük a szeleteket, majd burgonyapürével és citromkarikával tálaljuk!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 372
elküldve: 1
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
konyha: német
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bundás hús, pácolt borjú

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

678
borjúcomb 50 dkg
aludttej 3 dl
fokhagyma 2 gerezd
finomliszt 1 bögre
tojás 3 db
panko 1 bögre
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint