Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Isler egészségesen

Isler egészségesen
Isler egészségesen
50 perc / előkészület: 40 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az isler hallatán rögtön az étcsokoládéval bevont, isteni finom, omlós tészta jut eszembe, amely vékony lekvárréteggel van megkoronázva.... mmmmmm.

Az islerről nekem még a cukrászdák jutnak eszembe, ahol mindenféle ízesítésű lekvárral, csokicsodával bevont, különlegesebbnél különlegesebb variációban, ízben és formában lehet megvásárolni ezeket az isteni finom süteményeket.

Azonban, amióta életmódot változtattam, nemigen bukkantam még rá egyetlen egy cukrászdában sem a számomra tökéletes islerre, ezért úgy döntöttem, hogy elkészítem saját magam egészséges alapanyagokból és a házi készítésű cukormentes lekvárommal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kókuszzsírt a graham liszttel, a xilittel, a sóval, a mandulatejjel és a darált dióval összekeverjük, majd tésztává gyúrjuk.
  2. Egy órán át pihentetjük a hűtőben, majd kinyújtjuk 3-4 milliméter vastagra. Egy pohár segítségével a tésztából  kerek formákat szaggatunk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 10-12 perc alatt aranybarnára sütjük.
  4. Végül a langyos sütemények felét a házi készítésű, cukormentes lekvárral megkenjük, és összetapasztjuk a lekvár nélküli korongokkal. Csokimázzal díszíthető.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 799
elküldve: 1
receptkönyvben: 82
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szívós Anita

Mióta szakács: 2018.11.27.
17 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

reform isler

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

646
graham-liszt 20 dkg
xilit 8 dkg
1 kávéskanál
dió 5 dkg
kókuszzsír 15 dkg
mandulatej 0.5 dl
cukormentes lekvár 4 ek