Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Isler helena konyhájából

Isler helena konyhájából
Isler helena konyhájából
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A múltkor nagy sikere volt, így megint isler került sorra. Most a tetejére került dió, és nem a tésztájába. Sokáig eláll, és nagyon finom!

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A bevonáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összedolgozzuk, és pihentetjük a tésztát.
  2. Vékonyra kinyújtjuk, kiszúrjuk, és papírral kibélelt tepsibe rakjuk.
  3. Szép világosra sütjük.
  4. Kihűlve megkenjük lekvárral.
  5. A vajat jó forróra melegítjük, majd hozzáadjuk a kockára tördelt csokoládét, és addig kevergetjük, amíg el nem olvad. Langyosan mártsuk bele az islert, és tegyük papírra. Tetejét ízlés szerint díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x29 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 279
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

ribizlilekváros isler, ribizlilekváros linzer csokimázzal, dióval díszített isler

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1123
finomliszt 30 dkg
vaj 18 dkg
porcukor 8 dkg
tojássárgája 1 db
sütőpor 0.5 teáskanál
víz 0.5 evőkanál
feketeribizli lekvár 20 dkg
csokoládé 15 dkg
vaj 5 dkg