Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itáliai mandulatorta

Itáliai mandulatorta
Itáliai mandulatorta
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fincsi olasz mandulatorta elsőkézből.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Dolgozzuk össze a száraz hozzávalókat.
  2. Adjuk hozzá a tojásokat, az olajat, valamint a répát.
  3. Kerek tortaformában süssük fél órán át 180 fokon, majd vegyük kicsit lejjebb, és süssük tűpróbáig.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 870
elküldve: 1
receptkönyvben: 42
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Tutyi88

Mióta szakács: 2013.01.29.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, Anyák napja, buli receptek, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

répatorta, mandulás répatorta, répás mandulatorta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

527
mandula 50 g
sárgarépa 30 dkg
finomliszt 30 dkg
sütőpor 1 csomag
napraforgó olaj 0.9 dl
tojás 3 db
vaníliás cukor 2 csomag
cukor 18 dkg