Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Izraeli saláta Glasertől

Izraeli saláta Glasertől
Izraeli saláta Glasertől
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom üdítő, frissítő saláta, nem csak forró nyári napokra.

hozzávalók / 8 adag

Saláta

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

Saláta

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A paradicsomot, uborkát, paprikát, és hagymát kockákra vágjuk. A citromot meghámozzuk, úgy hogy a fehér héját is levágjuk, a gyümölcsöt apró kockákra vágjuk. Egy salátástálba tesszük. Hozzáadjuk a petrezselymet, koriandert és a mentát.

Öntet

  1. A citromlevet elkeverjük az olajjal. Hozzáadjuk az apróra vágott chilit és az áttört fokhagymát. Sóval, borssal, fahéjjal és szumákkal ízesítjük. A salátára öntjük, összekavarjuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 19 488
elküldve: 4
receptkönyvben: 135
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: zsidó
fogás: köret
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

citromos zöldségsaláta, salátakülönlegesség, saláta szumákkal fűszerezve

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

67
paradicsom 4 db
kígyóuborka 2 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
citrom 0.5 db
petrezselyem 3 ek
koriander 3 ek
menta 3 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
olívaolaj 3 ek
fokhagyma 1 gerezd
chili 1 db
szumák 1 kk
fahéj 1 csipet
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint