Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Izraeli saláta - yerakot

Izraeli saláta - yerakot
Izraeli saláta - yerakot
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hagyományos izraeli reggeli, friss kenyérrel nagyon finom; különösen hűsítő a nyári hőségben. Köretnek is fogyaszthatjuk.

hozzávalók / 2 adag

Zöldségek

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megmossuk. A paradicsomokat és az uborkákat felvágjuk, kimagozzuk (különben elázik a salátánk), majd a hagymával és a retekkel együtt apró kockákra vágjuk. Minél kisebbre, annál jobb.
  2. A zöldségeket egy tálban összekeverjük, enyhén megsózzuk, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott petrezselyemzöldet is.
  3. Az öntet hozzávalóit egyszerűen összekeverjük egy kis pohárban (olaj, citromlé, bors), majd ráöntjük a zöldségekre, és összeforgatjuk az egészet.
  4. Letakarjuk, majd hűtőbe tesszük pár órára vagy éjszakára (még jobb), amíg az ízek teljesen összeérnek.
  • elkészítettem: 1000 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 847
elküldve: 4
receptkönyvben: 118
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

eszter_leimsieder

Mióta szakács: 2013.10.13.
5 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
konyha: zsidó

egyéb elnevezések

yerakot saláta, paradicsomos uborkasaláta, paradicsomos uborkasaláta retekkel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

276
paradicsom 5 közepes db
újhagyma 3 db
apró uborka 20 dkg
retek 2 db
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
citromlé 2 ek
bors 3 csipet