Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jamaicai gyömbérsörös csirke

Jamaicai gyömbérsörös csirke
Jamaicai gyömbérsörös csirke
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Van itthon sok-sok doboz jamaicai gyömbérsör. Ha kólába lehet húst pácolni, akkor gyömbérsörbe miért ne lehetne. Kicsit óvatosan kell sütni, mert a gyömbérsör cukortartalma miatt a végén könnyen leéghet. Én rizzsel tálaltam.  Elfelejtettem lemérni, hogy hány percig sütöttem, de kb. 20-30 perc lehetett.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkét ujnnyi darabokra felcsíkozzuk.
  2. Ráöntjük a gyömbérsört.
  3. Hozzáadjuk a rumaromát és a sót.
  4. Min. 10-20 percig állni hagyjuk.
  5. Egy teflon serpenyőben elfőzzük a levét, és folyamatosan kevergetve megpirítjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 981
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Blondevilke

Mióta szakács: 2010.08.19.
95 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: sörös receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkeragu gyömbérsörben párolva, gyömbérsörben párolt csirkefalatok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

319
csirkemell filé 500 g
gyömbérsör 200 ml
1 kávéskanál
rumaroma 2.5 ml